Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
В смисъл - с това фугирам отдолу, или развивам, повдигам, намазвам, спускам и завивам наново?
Чудех се каква какичка - шибан телефон. Имах предвид каМичка!
АААААААААААА, с каМички може , слагаш сиката в топла вода да се отпусне хубаво, фугираш, но така че да може да влезне хубаво под чинията и нямаш грижи след 24 часа :wink:


и после слагаш някоя каКичка

https://www.google.bg/search?client=firefox-b&dcr=0&biw=1093&bih=461&tbm=isch&q=%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8+%D0%BF%D0%BE+%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8&sa=X&ved=0ahUKEwiY8PLtr9nWAhUIb5oKHXXmBhQQhyYIKg

:lol: :-D :supz: :partyman:


да я провери клати ли се
Chefo77 написа:шибан телефон.
Да, да :-D каквото ти беше в главата, това и написа :-D
chapara написа:някоя каКичка

Що нямаме такива колежки...
Пичове, една питанка.
Монтирах вторият моноблок (направо съм станал експерт, ебаси - ПУ-то предварително, не'а мърдане :lol: ) и тъй като са еднакви с другия, смених казанчетата. В основната тоалетна извода за вода е долу, там купих и сложих с долно захранване, във втората тоалетна тръбата излиза горе, там сложих "старото" казанче.
Та питанката - има ли логика механизмът за долно подаване да е по-шумен от този с горно?
По принцип - не, ама всичко е въможно :-D
Пак съм аз :)
Понеже много ми допадна идеята и функционалността на интимния душ във втората тоалетна, реших да сложа такъв и в основната. Както се сещате, не съм оставил изводи за него :)
Но ми хрумна друга идея - да взема топла и студена от свръзките за батерията на шкафмивката. Идеята е да взема най-евтиният смесител за мивка с керамична глава (видях някакъв за 17 лева в Аветисян), да го закрепя странично на шкафа, като предварително изрежа с фреза необходимия отвор и да сложа шлауха за душа на мястото на аератора. Някой правил ли е такава схема и дали ще паснат резбите (дори и с някакъв преходник)? Иначе другият вариант е смесител за Юнга, но първо няма как да го закрепя и второ - скъп смесителя бре :)
Евтино - https://bauhaus.bg/dush-smesitel-pristavka-intimen-higienen-dush-mixomat
Скъпо - http://www.shop.bg-maistor.com/vidima-sevalight-smesitel-stoyasht-za-umivalnik-s1500mm-shlauh-b8946aa-detail
Но и в двата варианта е сигурно, че шлаух няма да остане под налягане.
Видимата отпада веднага. И заради цената, и заради това, че профила на смесителя не отговаря на този, който искам да бъде на шкафа отгоре. Сегашният е с дълго тяло и водата я пуска в средата на мивката.
Другият - аз ли правилно виждам, че това е интимен душ (слушалка) с шлаух И преходник за мястото на аератор? Защото ако е така, значи мога да взема каквато искам батерия и да вържа това към нея?
Категорично шлаухът няма да е под налягане постоянно! Пускам си водата от смесителя, пускам водата от душа, върша си работата, спирам смесителя, спирам душа. Не се знае, ако е под налягане постоянно, кога и откъде ще гръмне.
Чефо има много по културни решения с дъски бидета, ползвам такава трета година :wink:
Дъската нямам намерение да я сменям, още повече че и нея трябва захранване с топла и студена вода...

Включи се в дискусията:

 Отговори   Нова тема Абонирай се

Сподели темата:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:

Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?

Върни се в “Баня”