Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Привет!
Някой има ли впечатления от моноблока на Интеркерамик, който е в акция в каталога на Практикер? В смисъл - голям боклук ли е, или става?

http://www.praktiker.bg/bg/Toilets/%D0%9C%D0%9E%D0%9D%D0%9E%D0%91%D0%9B%D0%9E%D0%9A-INTER-CERAMIC/p/487225

Благодаря предварително!
Взех такъв за вилата преди година, но с обикновен капак. За съжаление съм го ползвал изключително малко, но не съм имал грижи. Нито с монтажа, нито с механизма. Добре се оттича, учуди ме че държи сравнително малко вода в клекалото, но пък на фона ужастната вода на вилата и температура под -10 зимата не се спука и не се вмирисва. Като цяло дори за моите 193 не е много нисък и е сравнително удобен. Само гледай да не направиш като мен и да го лепнеш плътно до стената. Няма много реглаж на седалката и сега трудно стои изправена.
Капакът се вдига и не се хваща за механизма чрез завъртащ се бутон? А самите бутони са 2 полукръга?
Това сугур е екстра за WC хапчета :?
Имам два боклука на Интеркерамик, отделно съм ползвал и още няколко техни боклука и категорично не мисля да се допирам повече до тях. Отделно гледам да избягвам все повече китайски и турски стоки особено на ишлеме.
Значи за 20-30лв. отгоре на сие чудо може да се вземе моноблок на Видима, серия за хотели, който е десетки пъти над тоя боклук по всичко.
Само за пример - кухненска мивка от неръждавейка, която.... ръждясва, отделно е 4 пъти по-тънка от българската такава и се жули от поглед. За неръждаемите късащи се рапидки на душкабина и липсващите й комплекти от невъзможни за дълговечна настройка механизми да не говорим.....
Благодаря за мнението!
Принципно си бях харесал един модел на Видима с плавно затваряне, но видях този и реших да питам - все пак 90 срещу 200+, поне си заслужава въпроса :)
Roca Debba вече чака своя монтаж при ремонта на банята. Благодаря, че не ми позволихте да продължа да мисля за Интеркерамик.
Зимата като правих банята, взех Рока Деееба :-D само че окачена, и съм доволен от нея. Със здраве да я ползваш.
Chefo77 написа:Roca Debba вече чака своя монтаж при ремонта на банята. Благодаря, че не ми позволихте да продължа да мисля за Интеркерамик.

Не ми отговори на въпроса по-горе.
Не знаех, че въпросът ти е към мен и в добавка - нямам идея какво ме питаш, още по-малко как да отговоря :)

Включи се в дискусията:

 Отговори   Нова тема Абонирай се

Сподели темата:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:

Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?

Върни се в “Баня”