Вашето лично помещение
от eshk0 » нед апр 17, 2016 8:01 pm
Здравейте, предстои ми да купя матрак 180х200. Засега съм се спрял на матраци Нани.

СИРЕНА УЛТРАФЛЕКС или СИРЕНА МЕМОРИ

Нека опитните да се изкажат :lol: :cool:
Аз купих от IKEA с индивидуално пакетирани пружини. За сега е най-добрия, на който съм спал.
Аз спя на такъв и съм много доволен https://ekon-bg.com/bg/products/gotovi_izdeliia-10/matraci-12/luks___cip___10_-120?ref=promo
Ползвам Сирена Ултрафлекс от края на миналото лято и съм много доволен. Имаше промоция с подматрачна рамка и възглавници (които не са нещо особено). Определено е един от най-удобните матраци на които съм спал.

p.s. има един сходен на него на подобна цена, даже с по-голяма гаранция - WellPur 160/200
torbalan написа:Аз купих от IKEA с индивидуално пакетирани пружини. За сега е най-добрия, на който съм спал.

Навсякъде това са най-висок клас матраци, само у нас изцяло пенополиуретановите (дунапреновите) се считат за супер-дупер, под влияние на телешоп промиването. :-D :-D
В някакъв момент от време в къщи едновремнно имах матрак за 120 лева от най-обикновените с пружини, пенонезнамкакъв си, обикновен дунапренов и този от ИКЕА-та с индивидуално пакетираните пружини.

Спал съм на всичките и определено този от ИКЕА ми харесва повече от останалите.
Матрак се избира като легнеш за малко на него.
Най-качествените матраци се изработват от пено латекс. Без никакви вложки от полиуретан или както му викаме дунапрен а също така и никакви скрити пружини ако ще и да са индивидуално пакетирани. :)
За да не правя реклама ще спомена че си имаме производител на такива матраци и качеството им е на световно ниво. Само при покупката трябва да се обръща внимание на твърдостта на ядрото. Защото в един размер се правят с различна твърдост и вече там е индивидуално на кой какво му харесва.Към всеки матрак върви и документа с каква твъродст е. Та ако купувате и сте си харесали даден искайте да е със същата твърдост.
Торбалана да не се засяга но в Европа цялата продукция на Икея се смята за така наречените еднодневки. Кога си наемеш жилище без мебелировка купуваш от там. Ползваш го 3-4 години и заминава за боклука или го оставяш на следващия наемател. :lol: То по точно каквото е останало здраво от него.
Аз ще го кажа производителя - Екон. Малките спят на Корал (и), няколко пъти съм пробвал - супер са.
Най-хубавото на пенолатекса е, че е естествен материал.
от lov » пон апр 18, 2016 11:50 pm
Има още едно ама много голямо предимство не се сляга след време и където спиш да стане яма. А ако някой иска мога да му дам някое парче пено латек и да ги стисне заедно с парче дунапрен с някоя стяга да си постоят така и след 2-3 месеца да види каква е разликата. :lol:
В къщи съм изхвърлил всякакви измислени матраци че дори и на вилата съм с такива. Първия го взех заради проблеми с кръста и гърба. И що ги смених всичките вече е ясно.
Лошото при избора на матрак е че само с едно протягане за 5 минути в някой шоурум няма как да разбереш истината. Трябва си да преспиш поне една нощ.

Включи се в дискусията:

 Отговори   Нова тема Абонирай се

Сподели темата:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:

Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?

Върни се в “Спалня”