Мечтата на всяка домакиня
Здравейте, може ли някой да ми даде съвет къде мога да намеря комплексна услуга - да взема материали, да ми нарежат и кантират и продупчат отделните детайли. Отскоро съм в София и поради това не съм запознат с възможните варианти тук. Интересувам се за хубави материали. Мой познат ми препоръча да отида на военна рампа. Предварително благодаря
Здравей, мерси за инфото. Днес ходих до Роси но не харесвам техните ПДЧ та . Предпочитам да ползвам Егер и сега ще отида до Салекс, Иначе в Роси имат богат асортимент но плочите им са Турски и това ме притеснява. Видях кантирани детайли не са зле, утре ще пиша за Салекс.
Kiril Georgiev написа:Здравей, мерси за инфото. Днес ходих до Роси но не харесвам техните ПДЧ та . Предпочитам да ползвам Егер и сега ще отида до Салекс, Иначе в Роси имат богат асортимент но плочите им са Турски и това ме притеснява. Видях кантирани детайли не са зле, утре ще пиша за Салекс.


Това, че са турски не значи, че са некачевени, ялдъз например си е много добре.
Аз лично ползвам Съливер за всеки мой проект, който включва ПДЧ.
Там имат богат избор на марки и цветове. Правят ти разкрой и кантиране, а ако се нуждаеш могат да изготвят и проект (срещу допълнително заплащане). Коректни са и съм много доволен.
Единственият проблем е, че са Пловдив и са ти малко далечко.
Салекс ползват хубави полиуретанови лепила /кантът с ютия не може да го махнеш/. Качеството на нарязване и кантиране е добро.
Ползвам услугите на Димат Омега
http://kroenebg.com/
Тук съм си правил няколко неща и съм супер доволен.

Включи се в дискусията:

 Отговори   Нова тема Абонирай се

Сподели темата:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:

Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?

Върни се в “Кухня”