Жилището на най-малките
Здравейте,
поздрави за професионалния сайт и най-вече на професионалните потребители!
Директно към въпроса:
в детската стая има доста играчки, както предполагам е навсякъде дето има малчугани. Но идва момента в който няма къде да стъпиш. Търся рационално решение за съхранението им, в момента са в 3-4 кутии с размери 35/35/54, но кутиите ми се иска да не са на земята?
Благодаря ви предварително за предложенията!
Не разбирам точно това-" но кутиите ми се иска да не са на земята".
За да може да играе дете ,играчките трябва да са долу,за да не стане така ,че ако се качи на стол и издърпа кутията,тя да падне и да го нарани.
Като предложение -в магазините за битови стоки или в големите строителни магазини съм виждал пластмасови правоъгълни кутии с капак и от долу имат колелца,различни размери,някои са както да се пъхат под легло,други доста големи-може би 80 Х 50 Х 50 см.Тях е лесно да ги придвижваш по пода ,а капаците да се съхраняват играчките ,без да влиза прах при тях.
Виж тук ,може би да немериш сходни теми с твоето питане :
https://www.google.bg/#q=%D0%B3%D0%BE%D ... 1%86%D0%B0


Надявам се да съм помогнал !
Ако бях видял въпроса на питащия щях да снимам къде хлапетата на моите племенници си държат играчките..... в чекмеджета на нивото на пода..... и каквото им се прииска си го търсят там :)
благодаря за мнениета, в Икея ми допадна едно решение!
Не знам какво е леглото/леглата - но намирам пластмасвите кутии с колелца в единия край, които могат да влязат под леглото за доста удачни - разбира се това зависи от мебелите и личните предпочитания...

сега в икея има едни кутии (без капак) по 2.99 - 20/30/40 - в/ш/д - купих една дузина от тях с друга цел, но може и да ти свършат работа... (мисля, че се продават отделно и капаци за тях)

:partyman:
На внучката купих една детска къщичка около кубичен метър от някаква мрежа. Всичко събрах вътре на една голяма купчина. Едвам ги вадеше, но всеки път я карах да си прибира вътре играчките като свършваше с играта. Е в началото помагахме, но винаги ги хвърляхме вътре на купчина, за да търси по дълго тази която иска. Постепенно сама си отся тези с които играеше и накрая ми каза че другите пречели и не иска да ги прибира... и в кашони на балкона... Сега даже има и някакъв ред... Та така :)
:partyman:
Ще "открадна" дизайна от Икея и ще се пробам да си го направя. Ще постна снимки!
Благодаря на всички за мненията!

Включи се в дискусията:

 Отговори   Нова тема Абонирай се

Сподели темата:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:

Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?

Върни се в “Детска”