Жилището на най-малките
Здравейте, моята принцеса си хареса това легло и не ми дава мира, та реших да й го направя. Искам да попитам има ли някой тук който се занимава с направата на подобни легла, че тука в Хасково искат да ми отрежат главата с цена от 1000 лв. Не знам тази цена нормална ли е, или искат да ме ..... Проверих и се оказа, че материалите излизат около 150-200лв. лошото е че нямам никакво време аз да си го направя.Леглото трябва да е за матрак 90/200. Не ме притеснява да го поръчам и в друг град, ако цената ме устройва. А ако наистина цената е около 1000лв, приемам съвети как да го направя. Ще си поръчам плоскостите и за няколко безсънни нощи след работа мисля, че ще стане.
Изображение
Виж в сайта на Ana White ще намериш подробно чертежи :partyman:
Едно голямо БЛАГОДАРЯ :prayer:
yancho_lud написа:Здравейте, моята принцеса си хареса това легло и не ми дава мира, та реших да й го направя. Искам да попитам има ли някой тук който се занимава с направата на подобни легла, че тука в Хасково искат да ми отрежат главата с цена от 1000 лв. Не знам тази цена нормална ли е, или искат да ме ..... Проверих и се оказа, че материалите излизат около 150-200лв. лошото е че нямам никакво време аз да си го направя.Леглото трябва да е за матрак 90/200. Не ме притеснява да го поръчам и в друг град, ако цената ме устройва. А ако наистина цената е около 1000лв, приемам съвети как да го направя. Ще си поръчам плоскостите и за няколко безсънни нощи след работа мисля, че ще стане.
Изображение


И при мен падна голямо търсене на легло за спалнята. Аз си взех този комплект с гардероб и нощни шкафчета http://www.intermatrak.com/legla-i-spalni-spalni-komplecti-sk-victoria , като според мен цената му е доста приемлива.
yancho_lud написа:Здравейте, моята принцеса си хареса това легло и не ми дава мира, та реших да й го направя.

Дано не са забравили някоя видийка или грахово зърно под дюшека,че тогава става кофти.

Включи се в дискусията:

 Отговори   Нова тема Абонирай се

Сподели темата:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:

Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?

Върни се в “Детска”